Restauracje - szkolenie z procedur bezpieczeństwa dla lokali gastronomicznych
Wykonujemy szkolenia personelu i kierownictwa oraz przygotowujemy dokumentację w celu wdrożenia wytycznych Głównego Inspektora Sanitarnego z dnia 13 maja 2020 roku wobec zagrożenia epidemicznego w trakcie epidemii SARS-CoV-2 w lokalach gastronomicznych
Chcemy Państwa poinformować, że wykonujemy szkolenia personelu i kierownictwa oraz przygotowujemy dokumentację w celu wdrożenia wytycznych Głównego Inspektora Sanitarnego z dnia 13 maja 2020 roku wobec zagrożenia epidemicznego w trakcie epidemii SARS-CoV-2 w lokalach gastronomicznych.
W realizowanym opracowaniu zawarte są wszystkie wymagane elementy warunkujące możliwość ponownego uruchomienia lokalu gastronomicznego włącznie z możliwością dostarczenia materiałów do dezynfekcji oraz oznakowania miejsc wskazanych w wytycznych GIS.
Nasze działania mają na celu ułatwienie ponownego uruchomienia obiektów oraz przyswojenie wymogów zawartych w opisanych wytycznych Głównego Inspektora Sanitarnego, jak również pomagamy w obliczeniu optymalnego rozstawienia stolików celem przyjęcia jak największej liczby gości w Państwa lokalach.
W trakcie szkoleń omawiamy założenia z zakresu bezpieczeństwa pracowników, bezpieczeństwa klientów jak również procedury zapobiegawcze w przypadku podejrzenia wystąpienia przypadku koronawirusa zarówno wśród personelu jak i wśród gości.
Wykonujemy szkic graficzny sal dla gości zgodnie z wymogami, jak również obliczamy maksymalną ilość gości ze względu na metraż lokalu jak i na ilość stolików.
Na chwilę obecną wykonaliśmy kilka pilotażowych szkoleń z pozytywnym skutkiem w lokalach na terenie Krakowa oraz w sąsiednim województwie.
Zachęcamy do współpracy!
Z poważaniem
Krzysztof Tyszecki
DDD Czystość