Deratyzacja w Krakowie
Czy w miesiącach jesienno-zimowych w twoim lokalu pojawiły się myszy lub inne gryzonie? Nie mogłeś sobie z nimi poradzić? Nie ty jeden doświadczyłeś tego problemu.
Pojawienie się szkodników w obiektach gastronomicznych jest kłopotliwe dla właścicieli z wielu względów. Szkody magazynach, niszczenie produktów, czy elektroniki, zostawianie odchodów, względy estetyczne, a co za tym idzie utrata klientów. Wszystko to niesie duże straty finansowe. Niestety w chłodniejszych miesiącach gryzonie chronią się w obiektach, szukając pożywienia. Źle uszczelnione budynki to dla nich okazja, by dostać się do wnętrza.
PROBLEM ZE SZKODNIKAMI
Czy w miesiącach jesienno-zimowych w twoim lokalu pojawiły się myszy lub inne gryzonie? Nie mogłeś sobie z nimi poradzić? Nie ty jeden doświadczyłeś tego problemu.
Pojawienie się szkodników w obiektach gastronomicznych jest kłopotliwe dla właścicieli z wielu względów. Szkody magazynach, niszczenie produktów, czy elektroniki, zostawianie odchodów, względy estetyczne, a co za tym idzie utrata klientów. Wszystko to niesie duże straty finansowe. Niestety w chłodniejszych miesiącach gryzonie chronią się w obiektach, szukając pożywienia. Źle uszczelnione budynki to dla nich okazja, by dostać się do wnętrza.
ROZWIĄZANIE
Nasza firma zajmuje się tym zagadnieniem. Po przeprowadzeniu testów w listopadzie i grudniu 2013 z użyciem wielu różnych środków, takich jak wykładanie trutek, pułapek i innych, opracowaliśmy najbardziej efektywną metodę zwalczania szkodników, przy pomocy innowacyjnego sprzętu zagranicznego. Każda nowa pułapka zadziałała ze stuprocentową skutecznością.
WIOSENNE ZAGROŻENIE
Zima to jednak nie jedyny okres aktywności myszy. Na wiosnę również odnotowuje się ich obecność. Zabezpiecz się przed szkodnikami. Pozbywamy się problemu szybko, dyskretnie, ekologicznie, w dodatku oferujemy uszczelnianie budynków, by nie dopuścić do powrotu gryzoni.